Truckar för omgående leverans

Här hittar ni våra truckar som vi har tillgängliga för omgående leverans. Dessa truckar passar er som behöver en pålitlig och effektiv truck på kort tid.

Avancerad sökning

Maskintyp

 • Pallvagn (2)

  Pallvagn (2)

 • Låglyftare (5)

  Låglyftare (5)

 • Staplare (9)

  Staplare (9)

 • Motvikt Diesel (3)

  Motvikt Diesel (3)

 • Motvikt El (5)

  Motvikt El (5)

 • Skjutstativtruck (2)

  Skjutstativtruck (2)

 • Saxlift (1)

  Saxlift (1)

Pris

Lyfthöjd

Lyftkapacitet

Fabrikat

Drivmedel

Gafflar

Ska du köpa ny eller begagnad truck?

Forklifts Sweden AB din pålitliga partner för köp av nya och begagnade gaffeltruckar i Sverige. Vi erbjuder ett omfattande sortiment av högkvalitativa nya och gaffeltruckar från ledande tillverkare. Oavsett om du behöver en elektrisk, diesel- eller gasdriven gaffeltruck, har vi det du letar efter till konkurrenskraftiga priser.

Våra Tjänster:

Professionell Rådgivning: Vårt erfarna team står redo att ge dig professionell rådgivning för att hjälpa dig hitta den mest lämpliga gaffeltrucken för ditt företagsbehov.

Flexibla Finansieringsalternativ: Vi erbjuder flexibla finansieringsalternativ för att underlätta ditt köp och anpassa sig till din budget.

Snabb och Säker Leverans: Vi strävar efter att leverera ditt köp snabbt och säkert, så att du kan sätta igång med ditt arbete utan onödiga förseningar.

Varför Välja Våra Gaffeltruckar?

Kvalitetssäkrade Maskiner: Varje gaffeltruck i vårt sortiment genomgår en noggrann inspektion och kvalitetskontroll för att säkerställa att den uppfyller högsta standard.

Pålitlighet och Hållbarhet: Vi förstår vikten av pålitliga maskiner i din verksamhet. Våra gaffeltruckar är utvalda för sin hållbarhet och långvariga prestanda.

Brett Utbud av Modeller: Oavsett om du behöver en kompakt gaffeltruck för trånga utrymmen eller en kraftfull terränggående modell, har vi ett brett utbud av nya och begagnade gaffeltruckar som passar dina specifika behov.

Utforska vårt sortiment av nya och begagnade gaffeltruckar och investera i pålitlig materialhantering för din verksamhet.

Kontakta oss idag för mer information eller för att diskutera dina specifika behov. Med Forklifts Sweden AB är du redo för en effektiv och smidig materialhantering!

Skicka hyresförfrågan:

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Namn
Gata
Postnummer ort
Återkoppling via:
Policy

Bokning & kostnadsfri support

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
Återkoppling via:
Integritetspolicy